Uz novi sajt još jednostavnija kupovina elektro materijala

Već godinama unazad radimo na tome da Vama i Vašim preduzećima obezbedimo elektro materijal najvišeg kvaliteta, i stalno se trudimo da proces kupovine učinimo što efikasnijim i jednostavnijim. Upravo iz tog razloga s ponosom najavljujemo lansiranje našeg novog sajta, za koji verujemo da će omogućiti još bolju komunikaciju između nas i potencijalnih kupaca, kao i naših stalnih klijenata.

Velika ponuda proizvoda na jednom mestu

Sve naše stare (i nove) proizvode preselili smo na novi Electro Line Lupo sajt, na kome se sada može naći preko 2500 proizvoda. Nudimo vam raznovrsnu ponudu unutrašnje i spoljašnje rasvete, kao i dekorativnu rasvetu i razne izvore svetla.

U ponudi Electro Line Lupo elektro materijala naći ćete sve što je potrebno za opremanje objekata po Vašoj želji, od delova za električne uređaje, alata i baterija, do različite elektro opreme u vidu sklopki, kontaktora i razvodnih kutija.

Najkvalitetniji elektromaterijal uz samo jedan klik

Za Vas i Vaša preduzeća obezbeđujemo najbolju ponudu elektro materijala, o čemu svedoče i veliki brendovi čije proizvode možete videti na našem sajtu. Electro Line Lupo je ovlašćeni uvoznik i distributer brendova kao što su Aling Conel, Horoz Electric, General Electric, kao i mnogi drugi.

Ukoliko ste zainteresovani za poslovnu saradnju, osim pozivom na naš broj telefona, možete nas vrlo jednostavno kontaktirati i putem sajta. Pošaljite nam upit za proizvod koji vas zanima, ili ako imate bilo koju nedoumicu ili pitanje u vezi sa našim poslovanjem, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.