, , ,

ETI PFC 12 RS Digitalni kontroler faktora snage

ETI

Kontaktirajte nas za ovaj proizvod

Kataloška šifra proizvoda: 004656907
Broj izlaza: do 12
Nadzor napona U, struje I, snage P/Q/S, cosφ, temperature, THDU, THDI neparnih harmonika do 19-og
Podešavanje vremena pražnjenja kondenzatorskih baterija za svaki korak
Kompenzacija reaktivne energije – reaktivna energija je posledica različitih vrsta opterećenja. Odgovarajući kontroler faktora snage kao i PFC sistem za kompenzaciju ključni su kod smanjenja troškova za reaktivnu energiju.
Ravnomerna upotreba kondenzatorskih baterija – kontroler ravnomerno uključuje/isključuje baterije iste jačine kako bi im produžio životni vek.
Brzo delovanje – optimalna regulacija se postiže u jednom ciklusu sa minimalnim brojem ukjučenja. Obzorom da kontroler zna koliko je kVAr potrebno da bi se postigao željeni cos (0,95-1), on uključuje jednu ili više kondenzatorskih baterija u jednom cikljusu.
Metode regulacije – kontroler faktora snage meri napon i struju u jednoj ili tri faze. Pomoću ovih vrednosti kontroler izračunava faktor snage, efektivnu vrednost napona, struje i snage. Na osnovu dopuštene reaktivne enrgije, koja se određuje odabirom željenog cosφ, kontroler izračunava zahtevanu snagu kompenzacije. U skladu sa svojom veličinom i zadatim parametrima, kontroler uključuje ili isključuje odgovarajuće kondenzatorske baterije.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU
VIDEO