,

Antenski kablovi – koaksijalni kabal – rg6 1.2-64 cu sq beli-crni


Kontaktirajte nas za ovaj proizvod

Antenski kablovi imaju svoju primenu najčešće kada je reč o povezivanju televizora ili Set-Top Box prijemnika sa antenom. Konkretno, ovaj antenski kabl ima dužinu od 100 metara i u Electroline lupo online prodavnici ga možete poručiti u crnoj i beloj boji.

Kada su u pitanju antenski kablovi model koaksijalni kabal – rg6 1.2-64 cu sq je model koji je fleksibilan i jednostavan za rad. Sastoji se od bakarne žice u sredini, a oko njega se nalazi izolacija i sloj napravljen od isprepletanog metala i na kraju spoljni omotač koji ima zaštitnu funkciju. Bakarni provodnik na ovom kokasijalnom kablu je obima 1,2 mm, izolacija 4,8 mm, dok je širm 17 mm i izrađen je od aluminijumske i PET folije. Ovakav kabl je otporan na mešanje i slabljenje signala od kabla sa upletenim paricama.

Naša ponuda elektromaterijala, među kojima su i kablovi i provodnici, svojom raznovrsnošću će olakšati svaki posao i sasvim sigurno zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. O svim dodatnim informacijama i dostupnosti proizvoda, možete se raspitati slanjem upita putem našeg sajta.