,

Plafonjera sa senzorom


Kontaktirajte nas za ovaj proizvod

Plafonjera sa senzorom koja postoji u okviru Electro Line Lupo asortimana savršen je izbor za poslovne objekte, ali i mnoge druge prostorije koje zahtevaju kvalitetno osvetljenje. Plafonjere spadaju u veoma ekonomičnu i dekorativnu unutrašnju rasvetu, jer troše manje električne energije u odnosu na običnu ili halogenu rasvetu, a svojim jednostavnim izgledom uklapaju se u svaki enterijer.

Plafonjera sa senzorom, kako i samo ime kaže, pali se na senzor i reaguje na pokret. Svoju primenu pronašla je sve više u ugostiteljskim objektima, ali i na mnogim drugim mestima. Ovaj tip plafonjerske svetiljke je odlična zamena za stare konvencionalne plafonjere. Takođe, pored uštede električne energije, upotrebom plafonjere sa senzorom postiže se smanjenje emisije ugljen dioksida. Montaža ove plafonjere je veoma jednostavna i laka.

U našoj online prodavnici možete veoma lako i brzo poručiti plafonjere sa senzorom,  a za sve dodatne informacije o ceni i načinu isporuke proizvoda pošaljite nam online upit, na koji ćemo odgovoriti u najkraćem roku.