Elektro oprema

Electro Line Lupo kao deo svoje ponude izdvaja i elektro opremu. Elektro oprema iz naše ponude karakteristična je po visokom kvalitetu i pouzdanosti proizvoda. Katalog elektro opreme na našem sajtu je izuzetno pregledan, a imamo veliki izbor proizvoda elektro opreme zbog čega su opcije za zadovoljne korisnike velike. 

Elektro oprema Kategorije

Prikaz 1–24 od 222 rezultata

Sva elektro oprema na jednom mestu

Electro Line Lupo prodavnica elektro opreme nudi veliku ponudu najrazličitijih proizvoda elektro opreme. Neki od njih su: najrazličitiji kontaktori i sklopke, kondenzator, kontroler, relej, senzori pokreta, i još mnogo različitih proizvoda. Sve što spada u elektro opremu, Electro Line Lupo nudi.   

Teretna grebenasta sklopka

Izdvajamo da imamo posebno veliku ponudu teretnih grebenastih sklopki. Imamo teretne grebensaste sklopke sa najrazličitijim opcijama i namenama, a možete pronaći jednopolne, dvopolne i tropolne  grebenaste sklopke.

Ove sklopke koriste se za direktno pokretanje i zaustavljanje jednofaznih i trofaznih motora. One takođe mogu da se koriste kao preklopka zvezda u trougao, preklopka za reverziranje ili sklopke za promenu smera obrtanja rotora.

Industrijski utikači

Industrijski utikači neophodan su deo industrijske opreme, a Electro Line Lupo u ponudi ima veliki broj industrijskih utikača. Ovi utikači su dizajnirani za spajanje niskonaponskih električnih uređaja i potrošača širokog spektra ljudskih aktivnosti. Često se primenjuju u građevinarstvu, industriji, bolnicama, poljoprivredi i prehrambenoj industriji kao i u bioskopima, pozorištima, sportskim objektima, odmaralištima i sl.

U našoj ponudi elektro opreme imamo i veliki izbor SERT proizvoda: keramičke kleme, razvodne table za osigurače, redne kleme…

Zašto kupiti elektro opremu kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odličnu elektro opremu.

Raznovrsna ponuda

Ponosni smo na veliku ponudu raznovrsnih elemenata elektro opreme u najrazličitijim varijantama i sa mnogobrojnim funkcijama.