Razvodne table, kućišta i oprema

Razvodne table, kućišta i oprema su deo našeg bogatog asortimana. Electro Line Lupo je upotpunio svoju ponudu i ovom jedinstvenom kolekcijom koja je neizostavan deo kada je u pitanju elektro oprema svakog  objekta. Raspolažemo velikim izborom elektro opreme, a kod nas je moguće pronaći adekvatne razvodne table, razvodne ormane i celu linju dodatne opreme. 

Prikazani svi od ukupno 23 rezultata

Šta nudimo u okviru ponude za razvodne table, kućišta i opremu?

U Electro Line Lupo veleprodaji, moguće je pronaći sve neophodno od elektro opreme. U okviru ove kolekcije, nalaze se razvodne table vrhunskog kvaliteta i proverenog brenda. Tu su i elektro ormani koji mogu biti u beloj i sivoj boji. Uz razvodne ormane se u dodatnom sadržaju pakovanja nalaze metalna ploča, viljci od nerđajućeg čelika, nosači za nazidno montiranje i ključ za vrata. Od opreme raspolažemo sa izolovanim sabirnim viličastim češljevima, izolovanim sabirnim igličastim češljevima, DIN šinama i DIN utičnicama (šuko) kao i kutijama za grebenaste prekidače.

Razvodne table

Kod nas je moguće pronaći čitavu paletu proizvoda za elektroinstalacije. Program koji se odnosi na razvodne table obuhvata modele za ugradnju u zid ili na zid (uzidna i nazidna razvodna tabla). Kod nas postoje jednoredne, dvoredne, troredne i četvoredne razvodne table, a sva vrata su transparetno crna ili siva.

Prednosti kupovine kod nas

Izbor elektro opreme će sigurno odgovarati svim potrebama i potražnjama korisnika. Takođe kada su u pitanju razvodne table cena je za naše kupce više nego pristupačna, a isti je slučaj i sa razvodnim ormanima kao i kućištima.

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, te je njihov vek trajanja zagarantovan. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo elektro opremu vrhunskog kvaliteta, a tu spadaju i razvodni ormani za struju, razvodne table i kućišta.

Pristupačne cene

Electro Line Lupo omogućava pregled proizvoda u online katalogu čime se pruža uvid u karakteristike i pristupačne cene proizvoda.