Sklopke i kontaktori

Electro Line Lupo u svojoj ponudi elektro opreme nudi i sklopke i kontaktore. Sklopke i kontraktori koji su u ponudi odlikuje vrhunski kvalitet, a i raznovrsni modeli od kojih je moguće lako odabrati onaj koji odgovara svim zahtevima i potrebama korisnika. 

Prikaz 1–24 od 78 rezultata

Za šta se koriste sklopke i kontaktori?

Kada je u pitanju elektro oprema, njen važan deo predstavljaju sklopke i kontraktori različitih vrsta. Kontraktori pre svega predstavljaju uređaje koji se koriste za daljinsko upravljanje i zaštitu elektromotora i drugih električnih opterećenja. S druge strane, sklopka za struju predstavlja mehanički sklopni uređaj koji je sposoban za uključenje, trajan rad i isključenje napojnih kola, u normalnim radnim uslovima.

Šta nudimo u okviru ponude sklopki i kontraktora?

U našoj ponudi sklopki i kontraktora moguće je pronaći proizvode kao što su DM kućište za motorne zaštitne sklopke, motorni kontarktor, pomoćni kontakt za motorni kontraktor, bimetalni zaštitni relej za motorni kontraktor, teretna grebenasta sklopka (preklopna), dvopolna/četvoropolna sklopka sa diferencijalnom zaštitom, modularna teretna rastavna sklopka, motorna zaštitna sklopka, pomoćni kontakt za DM motorne zaštitne sklopke, modularni kontraktor, kontraktor LC1, motorna zaštitna sklopka.

Zašto kupiti sklopke i kontraktore kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo najbolje sklopke i kontraktore, koji će lako odgovoriti na sve potrebe i zahteve.

Povoljna cena i vrhunski kvalitet

Electro Line Lupo stavlja akcenat na kvalitet proizvoda, kao i na njihovu pristupačnost svim korisnicima. Kada su u pitanju sklopke za struju i kontraktori cene su izuzetno povoljne, a više informacija možete dobiti slanjem online upita, na koji ćemo odgovoriti u najkraćem roku.