GALANTERIJA ALING CONEL

Aling Conel je lider u jugoistočnoj Evropi po pitanju inovativnih i sigurnih rešenja za elektromaterijale. Galanterija Aling Conel je izrađena od najkvalitetnijih sirovina, a svi proizvodi su testirani i sertifikovani od strane renomiranih evropskih sertifikata.

GALANTERIJA ALING CONEL Kategorije

Prikaz 1–24 od 491 rezultat

Veliki izbor proizvoda koje nudi galanterija Aling Conel

U širokoj ponudi se nalaze Aling prekidači za svetlo, plafonjere, sijalična grla, instalacioni pribor, sklopke i priključnice, priključni pribor i plafonjere. Aling Conel nudi isključivo proizvode na koje daje doživotnu garanciju. Sigurna rešenja za elektroinstalacije nisu više samo logističke prirode, već i estetske. Kompletan asortiman je visokog kvaliteta, sa velikim brojem modela i boja koje će pružiti mogućnost različitih kombinacija i učiniće svaki objekat lepšim.

Tasteri za sklopke

Kao sastavni deo sklopki, u ponudi je veliki izbor tastera za sklopke. Postoje taster sklopke za zvono, taster sklopke sa svetlosnom indikacijom i tasteri sa ucrtanim oznakama koje predstavljaju nameru. Neki od tastera različitih boja, dimenzija i modela će sigurno odgovarati potrebama korisnika.

Kupite galanteriju Aling Conel kod nas

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi postoje proizvodi pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Upravo Aling Conel izbor je pametna kupovina jer se sa njihovim dugogodišnjim iskustvom i kvalitetom ne može pogrešiti.