Aling Conel EXPERIENCE

Kompanija Aling Conel poseduje višegodišnje iskustvo kada su u pitanju inovativna i sigurna elektroinstalaciona rešenja, i predstavlja lidera u toj oblasti. Novi modularni program ove kompanije – Aling Conel Experience predstavja osveženje jer uvodi nove kombinacije boja i ekskluzivnih materijala. Naš Aling Experience online katalog u ponudi ima veliki izbor tastera, priključnica, maski i sličnih artikala.

Prikaz 1–24 od 173 rezultata

Šta to nudi Aling Conel Experience program?

Aling Conel Experience program podrazumeva 3 linije – Basic, Color i Exclusive Basic. U okviru široke ponude proizvoda razičitih boja, dizajna i funkcija moguće je pronaći nešto u skladu sa potrebama svakog korisnika. Artikli iz ovog programa su visokog kvaliteta, a na njih ujedno postoji i doživotna garancija.

Tasteri za sklopke

U Electro Line Lupo online katalogu proizvoda iz Aling Conel Experience programa moguće je naći tastere za sklopke sa indikacijom ili bez nje, i oznakom zvona, bojlera, grejalice, ventilatora, veš mašine ili nečeg drugog.

Dekorativne maske i međuramovi

U našoj ponudi je moguće izabrati Aling Conel Experience dekorativne maske za pokrivanje sklopa i međuramove. Osim tastera i dekorativnih maski deo ponude ovog programa su i razne vrste priključnica, indikacije sa kontaktima i provodnicima, kao i elektronski regulatori. Aling Conel nudi široku ponudu elektromaterijala za poslovne i stambene prostore.

Zašto kupiti Aling Conel Experience proizvode kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdan brend

Aling Conel je brend koji je lider u oblasti elektromaterijala, što znači da su njihovi prozvodi izuzetno kvalitetne izrade, pa je njihova dugovečnost zagarantovana. Višegodišnje iskustvo ovog brenda pobrinulo se za to da i Aling Conel Experience progam ima odličnu ponudu proizvoda.

Veliki izbor boja

Prednost ovog programa je to što pruža brojne kombinacije dizajna i boja. Moguće je izabrati proizvode u beloj, crnoj i srebrnoj varijanti, kao i artikle plave, zelene ili krem boje.