Aling Conel MODE

Poznati brend Aling Conel je jedan od lidera u oblasti elektromaterijala i u svojoj ponudi ima više programa, u koje spada i Aling Mode, koji predstavlja nešto drugačiji pristup kada je u pitanju izrada kućnih električnih instalacija. Proizvode programa Aling Conel Mode moguće je naći u Electro Line Lupo online katalogu. 

 

Prikaz 1–24 od 162 rezultata

Aling Mode program – modularni elementi

Aling Mode online katalog proizvoda podrazumeva niz modularnih elemenata koje imaju ulogu u izradi električnih instalacija. Artikli iz ovog programa, tačnije modularne elektroinstalacione komponente Aling Mode linije proizvoda omogućavaju uštedu prostora, a moguće je kombinovati ih po potrebi korisnika.

U ove modularne elemente spadaju sklopke i njihovi tasteri i ramovi, poklopci, maske sa velikim izborom boja, priključnice, prirubnice, nadgradne i montažne kutije, kao i indikatori i regulatori.

Regulator jačine svetlosti

Aling Conel Mode ponuda sadrži i regulatore jačine svetlosti, koje je moguće naći u bojama koje će se najbolje uklopiti u svaki enterijer. U ponudi su i regulatori sa naizmeničnom i rotacionom sklopkom.

Zašto poručiti Aling Conel Mode proizvode kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdan brend

Aling Conel je brend koji je lider u oblasti elektromaterijala, što znači da su njihovi prozvodi izuzetno kvalitetne izrade, te je njihova dugovečnost garantovana. Višegodišnje iskustvo ovog brenda pobrinulo se za to da i Aling Conel Mode program ima odličnu ponudu proizvoda.

Lako kombinovanje

Aling Conel Mode katalog nudi modularne elemente koji se mogu lako kombinovati, a takođe je moguće naknadno ih menjati ili premeštati ih u postojećem sklopu.