Aling Conel PRESTIGE

Aling Conel Prestige je linija proizvoda popularnog brenda Aling Conel, koju odlikuje jednostavnost forme i doza elegancije. Klasičan dizajn ovih elemenata garantuje da će se oni savršeno uklopiti u bilo koji enterijer. Electro Line Lupo u ponudi ima artikle iz ovog programa koje je moguće pogledati u online katalogu. 

Prikaz 1–24 od 83 rezultata

Šta nudi Aling Conel Prestige program?

Aling Conel Prestige proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i odlikuje ih izuzetno laka ugradnja, sigurnost i dugovečnost. Na sve proizvode ovog brenda, pa tako i na ovaj program postoji doživotna garanciju.

Artikli koji se nalaze u ponudi prošli su mnogobrojne kontrole i testiranja, stoga je njihova pouzdanost garantovana. U okviru ovog programa moguće je izabrati priključnice, sklopke i tastere za njih, regulatore jačine svetlosti, dekorativne maske i međuramove.

Međuramovi

Aling Conel Prestige kolekcija nudi elegantne međuramove za ugradnju na maske kao ukrasni element. U ponudi je više boja, pa je moguće izabrati belu, krem, žutu, plavu, teget, zelenu, svetlo zelenu, crvenu, bordo, roze ili sivu nijansu.

Zašto kupiti Aling Conel Prestige proizvode kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdan brend

Aling Conel je brend koji je lider u oblasti elektromaterijala, što znači da su njihovi prozvodi izuzetno kvalitetne izrade koja garantuje dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovog brenda pobrinulo se za to da i Aling Conel Prestige progam ima odličnu ponudu proizvoda.

Jednostavna upotreba

Aling Conel Prestige proizvode karakteriše jednostavna tehnička rešenja, a moguće je ugraditi ih veoma lako. Zahvaljujući klasičnom dizajnu i modernim bojama probleme sa ukapanjem u enterijer gotovo da nema.