GALANTERIJA NOPAL

Galanterija Nopal deo je ponude elektromaterijala Electro Line Lupo-a. Galanteriju Nopal karakterišu vrhunski kvalitet i pouzdanost, kao i moderan dizajn koji uspeva da zadrži neophodnu svedenost. Nopal galanterija u ponudi ima veliki broj najrazličitijih sklopki i priključnica po povoljnim cenama zbog čega predstavljaju najbolje rešenje za sve korisnike. 

Prikazani svi od ukupno 19 rezultata

Čemu služe proizvodi galanterije Nopal?

Proizvodi galanterije Nopal su brojni, a služe obezbeđivanju najrazličitijih, ali apsolutno neophodnih funkcija u svakom objektu.

Sklopka je sastavni deo svakog objekta, a u našoj ponudi postoje jednopolne, dvopolne, serijske, kao i neizmenične sklopke. One imaju i drugačije funkcije, pa je tako u našem katalogu moguće pronaći: sklopku koja služi za paljenje\gašenje svetla, sklopku za roletne, kao i sklopku za zvono.

Sem sklopki, u ponudi galanterije Nopal nalaze se i najrazličitije priključnice, pa je moguće izabrati jednopolnu, dvopolnu, tropolnu priključnicu, kao i priključnice za telefon. Ove priključnice služe obezbeđivanju veze između najrazličitijih električnih uređaja i struje, a njihova izrada vrhunskog je kvaliteta.

Osim ovoga, u ponudi imamo i zvona, kao i kutije.

Zvona

Kao i sklopke i priključnice, i zvono je neophodni element svakog prostora, a u ponudi galanterije Nopal, sem tastera za zvono, to jest sklopki, nalaze se i kvalitetna zvona.

Zašto poručiti proizvode galanterije Nopal kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je njihova dugovečnost garantovana. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične sklopke, priključke, zvono i kutije.

Povoljna cena

Naša ponuda galanterije Nopal karakteriše se i povoljnim cenama, pa je Electro Line Lupo najbolji izbor koji korisnici mogu da donesu.