Industrijska rasveta

Kada je u pitanju rasveta za velike površine, Electro Line Lupo u svojoj ponudi ima industrijsku rasvetu o kojoj možete dobiti sve informacije slanjem upita na našem sajtu. 

Industrijska rasveta Kategorije

Prikaz 1–24 od 42 rezultata

Šta nudimo kada je u pitanju industrijska rasveta?

Electro line Lupo industrijska rasveta je namenjena za prostrane zatvorene objekte, ali i za otvorene površine, a u ponudi imamo vodonepropusne i klasične armature, rasvetu za ulice, kao i industrijske svetiljke (high bay). Naši porizvodi za industrijsku rasvetu garantuju kvalitet i dugotrajnost, a u ponudi imamo i LED sijalice za ovu vrstu rasvete.

U poređenju sa LED panelima koji se koriste za unutrašnju rasvetu, LED industrijska rasveta ima mnogo veću potrošnju i jači napon, kako bi mogla da obezbedi dovoljno svetlosti u velikim prostorima. Takođe, naše industrijske svetiljke imaju odličnu optiku i savremen dizajn, koji će se lako uklopiti na različitim površinama.

Zašto kupiti Electro line Lupo industrijsku rasvetu?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odličnu industrijsku rasvetu.

Kvalitetan materijal

Electro line Lupo industrijska rasveta je izrađena od veoma kvalitetnih i otpornih materijala i u našoj ponudi su svetiljke napravljene od raznovrsnih materijala, kao što su aluminijum, metal, staklo i PVC.