Armature (vodonepropusne i klasične)

Armature su deo ponude industrijske rasvete u Electro Line Lupo katalogu. Naša ponuda kada su u pitanju armature za osvetljenje poslovnog prostora ili neke druge površine je raznovrsna, a o njihovoj dostupnosti, moguće je raspitati se online.

Prikazani svi od ukupno 21 rezultata

Šta nudimo kada su armature u pitanju?

Armature iz Electro Line Lupo prodavnice su odličnog kvaliteta, u ponudi se nalaze armature sa mehaničkom prigušnicom, armature sa elektronskom prigušnicom i LED armature koje su vodonepropusne. Snaga armatura iznosi i do 90W, tip sijaličnog grla je G13/T8.

Naše armature, uz stepen zaštite IP20 i IP65 koji imaju industrijske svetiljke, imaju i zaštitu IP54, a u ponudi su armature u beloj, sivoj, transparentnoj i plavoj boji. Naše armature su izrađene od metala, metalnog lima i plastike, čiji je napon 220-240V, dok je frekvencija 50Hz.

Zašto poručiti armature kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične klasične i vodonepropusne armature.

Pristupačna cena

Kada je u pitanju cena armature u Electro Line Lupo, ona je pristupačna. Svim korisnicima su dostupne informacije o artiklima u online katalogu, a za podatke o dostupnosti je moguće kontaktirati nas.