Industrijske svetiljke (high bay)

Unutrašnja industrijska rasveta je od velike važnosti za osvetljenje hala, skladišta i proizvodnih prostorija. U našoj ponudi je vrhunski nivo osvetljenja i dug radni vek svih industrijskih svetiljki koje se mogu naći u našem katalogu.

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Sva industrijska rasveta na jednom mestu

U našem asortimanu moguće je pronaći industrijske visilice i LED industrijske svetiljke nagradne i ugradne. Prema potrebnim preferencijama industrijske sijalice mogu biti obične ili LED, a u našoj ponudi postoje obe varijante.

Industrijske svetiljke – tehničke specifikacije

Industrijske svetiljke se razlikuju prema tipu sijaličnog grla, temperaturi boje, materijalima i dimabilnosti. Pored toga, razlikuju se i po dimenzijama, boji i prosečnom radnom veku. Većina industrijskih visilica ima maksimalnu snagu po grlu od 300W, odnosno 50W za LED industrijske sijalice. Napon svih naših svetiljki je 220-240V. Stepen zaštite industrijskih svetijki varira, tako postoji IP20 i IP65.

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, te je njihova dugovečnost garantovana. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo industrijske svetijke i lampe vrhunskog kvaliteta.

Kvalitetni materijali

Electro Line Lupo industrijska rasveta je izrađena od veoma kvalitetnih i otpornih materijala i u našoj ponudi su svetiljke napravljene od raznovrsnih materijala, kao što su aluminijum, metal, staklo i PVC.