Ulična rasveta

U našem asortimanu rasvete, posebna pažnja je usmerena na uličnu rasvetu. Ulična rasveta je neophodna i od velikog je značaja radi sigurnosti i bezbednosti ljudi. Kada je javna rasveta u pitanju, naš tim će bogatim sadržajem izaći u susret svim potrebama klijenata. 

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Veliki izbor javne rasvete

U našoj ponudi se nalaze ulične svetiljke i ugradne spoljne nagazane LED svetiljke. Ulična LED rasveta se pokazala kao dobar izbor za sve koji žele štedljivo svetlo koje je pritom ekološki prihvatljivo. Sa druge strane kod običnih uličnih svetiljki je jači izvor svetlosti, tako u našoj ponudi imamo i svetiljke sa maksimalnom snagom po sijaličnom grlu od 250W.

LED ulična rasveta

LED ulična rasveta je odličan izbor ukoliko želite efikasno i pristupačno rešenje za osvetljenje. Kada je u pitanju LED ulična rasveta cena varira od modela, ali i jačine svetijke. Tako je u našem asortimanu moguće naći jačinu svetiljki od 20, ali i od 100W, a u skladu sa tim je i formirana cena.

Materijali ulične rasvete

Naši materijali za uličnu rasvetu su različitih materija, odnosno različitih kombinacija materijala. Najpopularnije su kombinacije aluminijuma, metala i stakla, ali su zastupljene i one koje su samo od metala ili metala i stakla.

Zašto da poručite modele ulične rasvete baš kod nas?

Kada je u pitanju ulična rasveta prodaja je potpuno pojednostavljena uz naš sistem poslovanja. Prepustite nama sve vezano za adekvatnu rasvetu, bilo spoljnu ili unutrašnju.

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo modele iz kolekcije ulične rasvete vrhunskog kvaliteta.