Osigurači

Osigurači za struju su deo raznovrsne ponude Electro Line Lupo elektromaterijala. Karakterišu ih kvalitet, pouzdanost i povoljne cene.

Osigurači Kategorije

Prikaz 1–24 od 128 rezultata

Šta nudimo kada su osigurači u pitanju?

U našoj ponudi se nalaze topljivi i automatski osigurači, kao i nožasti osigurači. U Electro Line Lupo online katalogu moguće je pronaći i stalak za osigurače, zaštitni poklopac i kalibarski prsten.

Topljivi osigurači prekidaju struju kratkog spoja razarenjem žice i to je osnovna karakteristika koja ih razlikuje od apsolutnih osigurača.

Automatski osigurači podrazumevaju prekid strujnog kruga razdvajanjem kontakata bez razaranja prekidača, pa se isti može koristiti više puta. Namenjeni su prvenstveno za zaštitu malih prijemnika.

Nožasti osigurači, zaštitni poklopci i postolja su takođe deo Electro Line Lupo ponude. 

Zašto kupiti osigurače kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične automatske, topljive i nožaste osigurače.

Povoljna cena

Kada su u pitanju osigurači za struju cena im je izuzetno pristupačna, a kvalitet je zadržan na najvišem nivou. Electro Line Lupo zbog toga predstavlja najbolji izbor za nabavku elektromaterijala.