Automatski osigurači

Automatski osigurači predstavljaju zaštitu od prevelike struje, što je omogućeno tako što su oni ti koji prvi popuste i time sprečavaju štetu na instalacijama. Oni su namerno oslabljeno mesto u električnoj instalaciji.

Electro Line Lupo nudi širok asortiman automatskih osigurača. Pogledajte naš online katalog i pronađite željeni proizvod.

Prikazani svi od ukupno 23 rezultata

Čemu služe automatski osigurači?

Kvalitetni automatski osigurači su neophodni kako bi se osećali bezbedno i sigurno u bilo kom prostoru. Ovi osigurači automatski štite instalacije, kao i rasvetna i motorna strujna kola od kratkih spojeva i preopterećenja.

Automatski prekidači koji su u ponudi imaju veliku prekidnu moć i efikasno će reagovati ukoliko nastane problem. Ako dođe do rasta struje oni će prekinuti strujno kolo razdvajanjem kontakata, i na taj način zaštititi kablove.

U našoj ponudi se nalaze klasični i tropolni automatski osigurači. Naši proizvodi izrađeni su od kvalitetnih materijala i jednostavno se montiraju. Kada su u pitanju automatski osigurači karakteristike koje oni moraju da poseduju su – efikasnost i bezbednost.

Zašto kupiti Electro Line Lupo automatske osigurače?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se da se u našoj ponudi nađu odlični automatski prekidači.

Povoljna cena

Kada su u pitanju automatski osigurači cena im je izuzetno pristupačna, a kvalitet je zadržan na najvišem nivou. Electro Line Lupo zbog toga predstavlja najbolji izbor za nabavku elektromaterijala.