Nožasti osigurači

Osigurači su obavezan deo električnog kola koji služe za zaštitu od prevelike struje. Nožasti osigurači su jedna vrsta ovih uređaja, i deo Electro Line Lupo ponude. Pogledajte naš katalog, a za sva dodatna pitanja i informacije moguće je poslati upit putem našeg sajta.

Prikaz 1–24 od 32 rezultata

Čemu služe nožasti osigurači?

Nožasti osigurač služi za zaštitu od kratkog spoja. Provodnički izvodi su oblikovani kao noževi, kako bi obezbedili veću kontaktnu površinu. Nožasti osigurači koji se nalaze u našem katalogu imaju univerzalnu namenu i odlikuju se visokom pouzdanošću i normalnom brzinom aktiviranja.

Zašto kupiti Electro Line Lupo nožaste osigurače?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da se u našoj ponudi nalaze odlični nožasti osigurači.

Povoljna cena

Kada su u pitanju  nožasti osigurači cena im je izuzetno pristupačna, a kvalitet je zadržan na najvišem nivou. Electro Line Lupo zbog toga predstavlja najbolji izbor za nabavku elektromaterijala.