Topljivi osigurači (patroni)

Osigurači se prema načinu prekidanja strujnih krugova dele na automatske i topljive osigurače. Topljivi osigurači svoju funkcionalnost duguju kalabrisanoj žici koja je njihov osnovni deo i koja je izrađena od provodnika male električne otpornosti. Ona se istopi ukoliko intenzitet struje pređe određenu granicu.

Prikaz 1–24 od 40 rezultata

Kako funkcionišu topljivi osigurači?

Topljivi osigurači se sastoje od vatrostalne patrone. Njeni metalni kontakti spojeni su lako topljivom žicom koja se, kao što smo pomenuli, topi kada struja pređe određenu granicu. Kada se žica prekine, prekida se i strujno kolo i provodnik ostaje zaštićen od prekomerne struje.

Nakon što se ova žica istopi, neophodno je zameniti celu patronu, jer tehnički propisi zabranjuju samo zamenu istopljene žice. Electro Line Lupo u svojoj ponudi ima klasične i cilindrične topljive osigurače.

Zašto kupiti Electro Line Lupo topljive osigurače?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je njihova dugovečnost zagarantovana. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da se u našoj ponudi nađu odlični topljivi osigurači.

Povoljna cena

Kada su u pitanju topljivi osigurači cena im je izuzetno pristupačna, a kvalitet je zadržan na najvišem nivou. Electro Line Lupo zbog toga predstavlja najbolji izbor za nabavku elektromaterijala.