Panik i ručne prenosne lampe

Electro Line Lupo kao deo svoje ponude izdvaja panik lampe i ručne punjive LED lampe brenda Horoz Electric. Rasveta koju ovaj brend nudi, a samim tim i panik lampe kao i ručne punjive LED lampe koje su deo ponude, dokazanog su kvaliteta i pouzdanosti. Na našem online katalogu je lako uveriti se u karakteristike svih modela.

Prikaz 1–24 od 26 rezultata

Panik lampe i ručne lampe na punjenje – za šta služe?

Ručne lampe na punjenje imaju mnogobrojne funkcije, a zavisno od toga za šta je lampa potrebna – odabraćete njenu veličinu, težinu i jačinu lampe. Ove LED lampe često se koriste za sve aktivnosti i poslove koji se rade u mraku. Od lova do čitanja – one će odlično poslužiti! Dobar su dodatak u kolima gde se često nalaze kao deo opreme “za svaki slučaj”.

Panik lampe imaju idealnu funkciju i jedino su rešenje kada se radi o raznim nepogodama, kao što su elementarne, ili nepogode u sistemu i režimu napajanja el. energijom. One će u periodu trajanja nepogoda osvetljivati prostor ili pokazivati kuda izaći iz prostora u slučaju havarije. Kao što joj i samo ime kaže – panik lampa svoju namenu nalazi u svakoj panici.

Ovo nije jedina njihova namena – panik lampe se mogu koristiti u bilo kojim uslovima po izboru korisnika. Čest su izbor onih koji idu na kampovanje i provode vreme u prirodi, pogotovo noću. Za lov i ribolov takođe su pogodne.  

Vrste ručnih lampi za punjenje i panik lampi

Punjiva solarna ručna LED lampa 

Iz ponude posebno izdvajamo punjivu solarnu ručnu LED lampu. Ova lampa ima mogućnost solarnog punjenja, te je vrlo ekološki prihvaljiva. Ima snagu od 10W i napon od 220~240V / 50Hz. Izrađena je od plastike, a njen dizajn je atraktivan.

EXIT lampe

EXIT lampe predstavljaju vrstu panik lampi, a u našem online katalogu se mogu pronaći u dve varijante. Jedna lampa ima snagu od 3W, a jedna od 1,5W. Odličan su i jedini izbor za najrazličitije stambene jedinice gde će, u slučaju nepogode, jasno pokazivati mesto izlaska iz prostora.

Zašto poručiti ručne LED lampe ili panik lampe kod nas?

Jednostavna provera dostupnosti proizvoda

Kod nas se mogu pronaći kvalitetne ručne punjive lampe, a sa samo par klikova možete se raspitati o dostupnosti i poručiti željene proizvode. Dostava se vrši na odabranu adresu u najkraćem mogućem roku.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo lampe pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, te je njihova dugovečnost garantovana. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične panik lampe i ručne LED lampe na punjenje.

Povoljna cena

Naša ponuda baterija karakteriše se i povoljnim cenama, pa je Electro line Lupo najbolji izbor za nabavku panik i ručnih lampi.