Priključni i instalacioni pribor

U Electro Line Lupo prodavnici se nalazi raznovrsna ponuda priključnog i instalacionog pribora koji bezbedno prenose električnu energiju. Izaberite proizvod za priključivanje i instalaciju iz naše ponude elektromaterijala i raspitajte se o njihovoj dostupnosti slanjem upita na našem sajtu. 

Priključni i instalacioni pribor Kategorije

Prikaz 1–24 od 185 rezultata

Koji priključni i instalacioni pribor nudimo?

Priključni pribor iz Electro Line Lupo online prodavnice predstavlja deo instalacionog materijala koji služi za prispajanje pokretnih i prenosnih potrošača struje. Svi delovi Electro Line Lupo priključnog i instalacionog pribora su pod naponom potpuno zaštićeni i nepristupačni pri pravilnoj montaži i upotrebi.

U našoj ponudi se nalaze kvalitetni proizvodi za priključivanje i instalaciju kao što su sijalična grla, jednopolna sklopka, dozna i razvodna kutija, utikač, utičnice, razvodnik, prenosna priključnica, indikator za kupatilo, kanalice,  kleme, kablovi i provodnici, PVC cevi za kablove, kao i zaštitna oprema za ovaj pribor.

Indikator za kupatilo

U sklopu priključnog pribora, Electro Line Lupo nudi indikatore za kupatilo, koji imaju indikaciju za tri nezavisna kruga: svetlo, grejalica i bojler. Takođe, u ponudi su i indikatori koji imaju i četvrti indikator za ventilaciju. Svi indikatori imaju belu masku i bele tastere i predviđeni su za prenos nominalne struje jačine 10A, a napon za svetlo iznosi 250V.

Zašto kupiti Electro line Lupo priključni i instalacioni pribor?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je njihova dugovečnost zagarantovana. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odličan priključni i instalacioni pribor.

Pristupačna cena za priključni i instalacioni pribor

Electro Line Lupo pribor za instalaciju i priključivanje moguće je poručiti po veoma povoljnoj ceni, uz garanciju na kvalitetan pribor.