Dozne i razvodne kutije

Electro Line Lupo u svojoj ponudi priključnog i instalacionog pribora nudi i dozne i razvodne kutije. Dozne i razvodne kutije koje nudimo odlikuju se vrhunskim kvalitetom, a i raznovrsnim modelima.

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Za šta se koriste dozne i razvodne kutije?

Montažne kutije ili dozne, kao i razvodne kutije predstavljaju važan deo priključnog i instalacionog pribora. Jednim imenom se nazivaju instalacione kutije, i služe za uvod i smeštanje provodnika i različitih tipova sklopki. Dostupne su u više veličina.

  • Razvodne kutije za struju pre svega služe za spajanje i nastavljanje vodova.
  • Montažne kutije služe za smeštanje instalacijskih sklopki, utičnica, itd.

Šta nudimo u okviru ponude doznih i razvodnih kutija?

U okviru naše ponude doznih i razvodnih kutija, pored različitih modela proizvoda montažnih i razvodnih kutija, tu su i adapteri za ugradnju.

Zašto kupiti dozne i razvodne kutije kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo najbolje dozne i razvodne kutije, koji će lako odgovoriti na sve zahteve.

Povoljna cena i vrhunski kvalitet

Electro Line Lupo stavlja akcenat na kvalitet proizvoda, kao i na njihovu pristupačnost. Kada su u pitanju dozne i razvodne kutije cene su izuzetno povoljne, a o njima je moguće lako se informisati slanjem online upita