Produžni kablovi

Electro Line Lupo u svojoj ponudi priključnog i instalacionog pribora nudi i produžne kablove. Produžni kablovi koje nudimo odlikuju se vrhunskim kvalitetom, a i raznovrsnim modelima koji će sigurno odgovoriti na sve potrebe korisnika. 

Prikaz 1–24 od 31 rezultat

Čemu služe prenosne priključnice?

Produžni kabl je prozvod koji služi za prenos i raspodelu električne energije, s tim što za razliku od klasičnog strujnog kabla, služi da omogući pristup elektičnom sistemu prenosnim uređajima ili onim koji su raspoređeni tako da se nalaze daleko od zidnih utičnica i tome slično.

Šta nudimo u okviru ponude prenosnih priključnica?

U Electro Line Lupo ponudi su produžni kablovi sa sklopkom i bez nje, višestruke priključnice sa uzemljenjem, kao i motalice za namotavanje kabla.

Produžni kabl sa motalicom

Produžni kabl sa motalicom predstavlja koristan proizvod, idealan za situacije kada je potrebna mnogo veća dužina kabla od one koja postoji u standardnoj ponudi, a uz to se vrlo lako namotava kada više nije potreban. U okviru naše ponude predlažemo kupovinu prenosne motalice sa dve dvopolne priključnice od 16A i prekidačem.

Zašto se opredeliti za prenosne priključnice baš kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju  možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je njihova dugovečnost zagarantovana. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo najbolje produžne kablove, koji će lako odgovoriti na sve zahteve.

Povoljna cena i vrhunski kvalitet

Kvalitetni produžni kablovi su imperativ, što Electro Line Lupo i naglašava, kao i njihova pristupačnost kupcima. Kada su u pitanju produžni kablovi, cene su izuzetno povoljne, a detaljnije informacije možete dobiti slanjem upita na sajtu.