Priključni pribor

Electro Line Lupo u svojoj ponudi elektromaterijala ima i priključni pribor. Priključni pribor iz našeg kataloga odlikuje se vrhunskim kvalitetom i podrazumeva ponudu različitih proizvoda, pa vrlo lako udovoljava svim potrebama zbog kojih se i nabavljaju. 

Prikaz 1–24 od 44 rezultata

Za šta se koristi priključni pribor?

Priključni pribor podrazumeva skup proizvoda koji predstavljaju sastavni deo elektro instalacija u svim prostorima gde se one upotrebljavaju. Priključni pribor takođe u određenoj meri ima bezbednosnu funkciju, jer provod struje prilagođava svakodnevnom okruženju i ljudskoj aktivnosti. S te strane, priključni pribor predstavlja opremu koja se svakodnevno koristi, i koja je važna za normalno funkcionisanje u savremenom svetu.

Šta nudimo u okviru ponude priključnog pribora?

U okviru naše ponude priključnog pribora nudimo kvalitetnu opremu kao što su utikači i utičnice, držači za kablove, ili pojedinačne proizvode kao što su sklopke, gde izdvajamo model kao što je jednopolna sklopka. Kao deo standardne ponude imamo i adaptere, razvodnike i produžne kablove.

Adapteri

Adapter pre svega predstavlja uređaj koji omogućava priključivanje na elektični sistem onih uređaja koji su inače nekompatibilni sa tim sistemom. Adapteri su mahom korisni kada su u pitanju punjači za mobilne telefone čiji se korisnik nalazi u drugoj državi sa drugačijim standardom po pitanju elektro instalacija.

Utikači

U okviru naše ponude naći ćete različite vrste utikača kao što su dovopolni, duroplastični, gumirani utikač, termoplastični, masivni, bakelitni, sa kontaktom za uzemljenje. Electro Line Lupo utikači su pogodni za različite funkcije, a dolaze u standardnoj crnoj ili beloj boji.

Zašto kupiti priključni pribor kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo najbolji mogući priključni pribor, koji će lako odgovoriti na sve zahteve korisnika.

Povoljna cena i vrhunski kvalitet

Electro Line Lupo stavlja akcenat na kvalitet proizvoda, kao i na njihovu pristupačnost svim korisnicima. O dodatnim informacijama o priključnom priboru moguće je informisati se slanjem upita na našem sajtu.