Sijalice

Dobro je poznato da kada je u pitanju rasveta, sijalice predstavljaju njen ključni deo, bez kog nijedan deo rasvete ne može ni funkcionisati kako treba. Budući da poslovni centri, sale i drugi slični prostori zavise od veštaškog izvora svetlosti kao što je sijalica, sasvim je razumljivo zašto neumorno ulažemo u kvalitet sijalica i svih modela koji su u ponudi. 

Sijalice Kategorije

Prikaz 1–24 od 223 rezultata

Sijalice kao neizostavan deo ambijenta

Sijalice su  apsolutno neophodne u svakom životnom ili radnom prostoru. Prisutne su u različitim prostorima: od poslovnih i svečanih, pa sve do javnih ustanova, škola, obdaništa i mnogih drugih. U skladu sa tim, kvalitet proizvoda je na najvišem nivou kada je u pitanju Electro Line Lupo ponuda. 

Šta nudimo u okviru asortimana sijalica?

Kada su u pitanju sijalice ponuda obuhvata najrazličitije modele u skladu sa potrebama prostora kojima su potrebne. U ponudi imamo LED sijalice (koje dolaze i u različitim bojama), štedljive CFL sijalice, halogene, kao i one sa užarenim vlaknima, ali i mnoge druge modele, a kada su u pitanju sve ove sijalice cene su povoljne i usklađene sa njihovom namenom i materijalima od kojih su napravljene.

Zašto kupiti sijalice kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je njihova dugovečnost zagarantovana.  Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo izuzetno kvalitetnu ponudu sijalica, bilo da su u pitanju obične, LED sijalice, štedljve CFL sijalice ili halogene.

Raznovrsna ponuda kao najveća prednost

Ono što ističemo kao najveću prednost naših sijalica, definitivno je naša raznovrsna ponuda i mogućnost da se na jednom mestu pronađu sijalice za različite ambijente, bilo da je u pitanju neki određen model sijalice ili više njih. Kada su u pitanju halogene ili LED sijalice cene su definitivno jedan od razloga zbog kojih postoji značajno interesovanje za Electro Line Lupo ponudu sijalica.