Halogene sijalice

Halogene sijalice obezbeđuju prijatnu rasvetu uskog snopa. One se od običnih sijalica razlikuju po vlaknu koje je od nodularnog volframa na većem pritisku. Samo staklo halogenih sijalica je izrađeno od topljenog kvarca ili aluminosilikata koje je čvršće od stakla običnih sijalica.

Prikazani svi od ukupno 15 rezultata

Vrste halogenih sijalica

U našem asortimanu možete pronaći halogene sijalice za kancelarije, sale za sastanke ili bilo koju drugu prostoriju koja zahteva kvalitetno osvetljenje. Postoje bistre i mutne halogene sijalice kao i halogene sijalice u boji. Takođe, u ponudi je i halogeni štapić koji može biti snage od 100 do čak 1000 vati, dok su halogene sijalice u opsegu od 20 do 50 vati.

Prednosti halogenih sijalica

Halogene sijalice su malih dimezija i imaju znatno duži vek trajanja od običnih sijalica. Zbog svojih dimenzija kao i lumena često se koriste za radne prostorije. Halogene sijalice su dimabilne, što znači da omogućavaju regulaciju intenziteta osvetljenja uz pomoć posebnih prekidača (dimera). Na ovaj način se produžava vek halogenim sijalicama. Mogu se koristiti halogene sijalice za plafon (plafonjere), ali i lampe.

Izaberite halogene sijalice iz naše ponude

U Electro Line Lupo online katalogu nudimo halogene sijalice za sve vrste ambijenata, kao i halogene sijalice u boji, za koje smo sigurni da će se odlično uklopiti u različite enterijere.  Pogledajte naš izbor halogenih sijalica i opredelite se za odgovarajuće, a mi smo tu da odgovorimo na sve dodatne informacije.

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da je visok kvalitet izrade podrazumevan, pa je moguće uzdati se u dugovečnost. Svaki od brendova halogenih sijalica koji su zastupljeni kod nas su dugo na tržištu i garantuju visok kvalitet.