LED Sijalice

U Electro Line Lupo online katalogu moguće je pronaći veliki asortiman LED sijalica koje se mogu koristiti za rasvetu u prostorijama. Na raspolaganju je web katalog, gde je moguće izabrati željene modele LED sijalica i dobiti više informacija o njima slanjem upita. 

Prikaz 1–24 od 170 rezultata

Šta nudimo kada su u pitanju LED sijalice?

U poređenju sa ostalim sijalicama koje imaju užareno vlakno, LED sijalice štede do 80% energije, a količina svetlosti koju LED sijalica može da proizvede se izražava u lumenima (lm). U sklopu naše ponude su LED sijalice koje imaju različite vrste sijaličnog grla i potrošnju, kao i oblik.

Kada su vrste LED sijalica u pitanju, u našoj ponudi je veliki izbor, pa se tako mogu pronaći sijalice različitih veličina koje emituju svetlost u standardnoj beloj, ali i drugim bojama kao što su crvena, zelena, žuta i plava.

Prosečni radni vek ovih sijalica je od 20.000 do 25.000 sati, a u našoj ponudi se nalaze različiti oblici i vrste ovih sijalica, od standardnih oblika do svetiljki zvezdastog i izduženog oblika, koje stvaraju poseban efekat u prostorijama.

Zašto poručiti LED sijalice kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je njihova dugovečnost zagarantovana. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo najkvalitetnije LED sijalice.

Širok asortiman

Electro Line Lupo ima u svojoj ponudi veliki izbor LED sijalica različitih tipova sijaličnog grla, potrošnje i napona koje će se lako uklopiti u svaki ambijent.