Sijalice sa užarenim vlaknom

Deo Electro Line Lupo ponude rasvete su i retro sijalice s užarenim vlaknom. Ove retro sijalice proizvod su brenda General Electric, a vrlo su kvalitetne i pouzdane.

Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

Koje benefite imaju sijalice s užarenim vlaknom?

U našoj ponudi se nalaze sijalice s užarenim vlaknom u različitim veličinama, oblicima, kao i sa različitim karakteristikama – snagom i intenzitetom svetlosti. U skladu sa velikim izborom ovih proizvoda, izlazimo u susret najrazličitijim zahtevima kada je osvetljenje u pitanju. 

Tomas Edison je izumeo ove sijalice sa namenom veštačkog osvetljivanja prostora, međutim, one su s pojavom novih sijalica i sistema rasvetljavanja otišle u zaborav. Danas se one uglavnom koriste kao dekorativni element i efekat, a često se njihov naziv upotrebljava s pridevom “retro”, a upravo za kreiranje retro ambijenta i prigušene svetlosti, ove sijalice su odlične.

Poručite Electro Line Lupo retro sijalice s užarenim vlaknom

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo pouzdanog brenda, što znači da su sijalice s užarenim vlaknom izuzetno kvalitetne izrade, pa je njihova dugovečnost zagarantovana. Višegodišnje iskustvo General Electric-a pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične sijalice s užarenim vlaknom.