Štedljive CFL sijalice

Štedljive CFL sijalice su prvi izbor onih koji žele da smanje potrošnju električne energije uz očuvanje kvaliteta rasvete i njene dugovečnosti. Za pogodnosti koje podrazumevaju CFL sijalice cena im je izuzetno pristupačna, a kompletnu ponudu moguće je pronaći u našem online katalogu.

Prikazani svi od ukupno 21 rezultata

Šta je štedljiva sijalica i kakva je naša ponuda?

Electro Line Lupo nudi širok izbor raznih oblika, veličina i snaga štedljivih CFL sijalica. Ušteda energije je glavni benefit koji ove sijalice pružaju. CFL sijalice spadaju u red fluorescentnih sijalica i napravljene su sa svrhom zamene klasične sijalice užarenom niti.

Sijalično grlo kompaktne fluorescentne sijalice se ne razlikuje od onog koje ima klasična sijalica, pa su ove štedljive alternative pogodne za svaki prostor u kome su ranije korišćeni klasični modeli. Na raspolaganju su cevaste, spiralne i tuba sijalice. Prosečan radni vek CFL štedljivih sijalica koje nudimo iznosi oko 8 000 časova.

U našoj raznovrsnoj ponudi rasvete koja vam stoji na raspolaganju, CFL štedljiva sijalica je najpraktičniji izbor za sve prostore koji zahtevaju kvalitetnu rasvetu.

Zašto poručiti štedljive CFL sijalice kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Lupo Line timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo izuzetno kvalitetnu CFL štedljivu rasvetu.

Ušteda energije kao najveća prednost

Electro Line Lupo  štedljive sijalice su najbolji izbor zbog velike uštede energije koju ostvaruju. Kada su u pitanju CFL sijalice cena je takođe jedan od benefita ovog vida rasvete.