LED reflektori i baštenske svetiljke

Spoljna rasveta se u našem katalogu izdvaja najrazličitijim proizvodima u vezi sa osvetljenjem. Rasveta je bitan segment kako enterijera tako i eksterijera, a mi smo se potrudili da svojom ponudom obuhvatimo artikle po svačijoj meri. Bilo da je potrebna spoljna rasveta za dvorište ili spoljna rasveta za terase.

LED reflektori i baštenske svetiljke Kategorije

Prikaz 1–24 od 187 rezultata

Kompletna spoljna rasveta na jednom mestu

U našem online katalogu se nalazi kompletna spoljna rasveta za kuće, odnosno spoljna rasveta za privatne i javne bašte i parkove. U ponudi se nalaze zidne svetiljke, baštenske svetiljke, brodske svetiljke, solarne svetiljke i reflektori. Takođe, osim osnovne ponude koja se tiče spoljne rasvete, raspolažemo i dodatnim delovima, poput stalaka za reflektore kao i modula za spajanje reflektora.

Spoljna rasveta za dvorište

Ukoliko se oprema dvorišta i njemu slični eksterijeri, neizostavno je adekvatno osvetljenje koje ima za cilj funkcionalno osvetljenje i ugodnu atmosferu. Naša preporuka su baštenske LED svetijke ili solarne usadne LED svetijke. Osim što su baštenske svetijke zavidnog izgleda i viskog kvaliteta, spoljna LED rasveta je odličan ekonomičan i ekološki izbor.

Spoljna rasveta za terase

U zavisnosti od veličine terase ili od preferencija postoji nekoliko opcija za idealnu spoljnu rasvetu. Naša preporuka su neke od fasadnih svetiljki, baštenskih visećih svetiljki ili brodarskih svetiljki.

Vaše osvetljenje je naše zaduženje

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Svaki od brendova spoljne rasvete ima dugogodišnje iskustvo sa kojim se ne može pogrešiti.