Baštenske svetiljke

Baštenski nameštaj podrazumeva i baštenske svetiljke, koje možete pronaći u okviru Electro Line Lupo ponude spoljašnje rasvete. Ovo su proizvodi Horoz Electric-a, pouzdanog brenda koji stoji iza kvalitetnih i dugotrajnih baštenskih svetiljki koje nudimo. Izbor baštenskih svetiljki je dostupan online, a za informacije o artiklima, možete popuniti upit na našem sajtu. 

Prikaz 1–24 od 116 rezultata

Ponuda i namena baštenskih svetiljki

Baštenske lampe omogućavaju praktično osvetljenje dvorišta i drugih eksterijera, te isticanje njihovih najlepših delova, dok svetiljke same po sebi predstavljaju zanimljiviju dekoraciju koja se lako uklapa u svaki ambijent. Na raspolaganju su svetiljke različitih dimenzija i oblika, izrađene od nerđajućeg čelika i PVC-a.

Među baštenskim svetiljkama koje nudimo, dominantne su baštenske lampe u mat-hrom i crnoj boji, što ih čini modernim i lako uklopivim u različite ambijente.

Zašto kupiti baštenske svetiljke kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa se možete uzdati u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo najbolje baštenske svetiljke za vaša dvorišta.

Povoljna cena

Electro Line Lupo stavlja akcenat na kvalitet proizvoda, kao i na njihovu pristupačnost svim korisnicima. Baštenske svetiljke možete pronaći po izuzetno povoljnim cenama, o kojima se možete raspitati slanjem online upita.