Brodske svetiljke

Electro line lupo u svojoj ponudi rasvete ima i brodske svetiljke. Brodske lampe iz ponude naše online prodavnice odlikuju se vrhunskim kvalitetom i raznovrsnošču modela.  

Prikaz 1–24 od 36 rezultata

Za šta se koriste brodske svetiljke?

Brodska lampa se koristi za rasvetu vlažnih i prašnjavih prostora, za garaže, podrume, magacine, liftne kućice, kao i za spoljnu montažu na ograde, zidove, haustore… Mogućnosti korišćenja brodskih lampi su brojne. Kod nas će se sigurno naći brodska svetiljka u dimenziji i dizajnu  za potrebe svih korisnika.

Takođe, svaka brodska lampa ima posebne specifikacije kada se radi o jačini, intenzitetu i temperaturi svetlosti koju pruža.

Šta nudimo u okviru ponude brodskih svetiljki?

Kada su u pitanju naše brodske lampe prodaja je mahom predviđena za upotrebu u gore nevedenim prostorima, skladištima, ili za spoljnu montažu, pa tako je kod nas moguće pronaći modele različitih veličina, kao i boja (crna ili bela) kada su u pitanju okviri u kojima su brodske svetiljke smeštene. Pored običnih svetiljki, imamo ponudu i energetski efikasnih brodskih LED svetiljki.

LED brodske lampe

Kao što je verovatno već i poznato, prednosti LED sijalice u odnosu na obične jeste pre svega njena energetska efikasnost, što znači da troši samo delić energije koju troši klasična sijalica dok istovremeno pruža jače osvetljenje. Budući da su brodske lampe predviđene za osvetljenje mračnih prostora, naročito onih koji služe za neku vrstu odlaganja, i u koje se ne zalazi često, svakako je velika prednost da traju što duže.

Zašto kupiti brodske svetiljke kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo najbolje brodske svetiljke za skladišne prostore, garaže ili montiranje.

Povoljna cena i vrhunski kvalitet

Electro Line Lupo stavlja akcenat na kvalitet proizvoda, kao i na njihovu pristupačnost svim korisnicima. Brodske svetiljke možete pronaći po izuzetno povoljnim cenama, o kojima je moguće raspitati se slanjem online upita.