LED Reflektori

Electro Line Lupo LED reflektori imaju široku primenu u spoljašnjoj rasveti, jer su prilično ekonomični. Naime, LED reflektori osvetljavaju velika prostranstva uz prilično nisku potrošnju električne energije. Pogledajte kompletnu ponudu u našem online katalogu.

Prikaz 1–24 od 31 rezultat

Šta nudimo kada su LED reflektori u pitanju?

LED reflektori, kao i solarne svetiljke, osim što osvetljavaju eksterijer, imaju i dekorativnu ulogu, a ujedno su i prilično štedljivi. Naime, naši LED reflektori imaju prosečan radni vek u trajanju od 20.000 do 50.000 sati.

U Electro Line Lupo ponudi postoji standardni LED reflektor ili LED reflektor sa senzorom čija potrošnja varira od 10w do 400W. U ponudi su led reflektori u crnoj i žutoj boji, koji su izrađeni od metala, plastike ili stakla. LED reflktori sa senzorom, kao i ostali LED reflektori imaju stepen zaštite IP65, napon jačine 220-240V, dok frekvencija iznosi 50Hz.

Stalak za reflektore

Stalak za reflektore je stabilan i čvrst oslonac za LED reflektore, a u Electro Line Lupo ponudi je moguće pronaći metalni stalak za reflektore u žutoj boji čiji napon iznosi 220-240V. Njihova frekvencija iznosi 50 Hz.

Modul za LED reflektore

U ponudi Electro Line Lupo nalaze se moduli za reflektore, pa tako nudimo i module KAPLAN – 45 za LED reflektore izrađene od metala u crnoj boji. U ponudi imamo module za spajanje dva reflektora, modul za montiranje reflektora na postojeću cev u svrhu ulične svetiljke, kao i modul za montiranje na zid i druge ravne površine.

Zašto kupiti LED reflektore kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične LED reflektore.

Pristupačna cena

Kada su u pitanju LED reflektori cena u Electro Line Lupo ponudi je veoma pristupačna. Nudimo veliki izbor LED reflektora, pa je moguće izabrati  standardni LED reflektor ili LED reflektor sa senzorom po želji. Za više informacija moguće je poslati upit na našem sajtu.