Solarne svetiljke

Solarne svetiljke su deo ponude spoljašnje rasvete u Electro Line Lupo prodavnici. Kada su u pitanju solarne lampe prodaja je moguća uz pomoć konsultaciju sa našim stručnim timom. Sve informacije o dostupnosti i karakteristikama solarnih svetiljki je moguće dobiti slanjem upita putem sajta. 

Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

Kako funkcionišu solarne lampe?

Solarne svetiljke funkcionišu zahvaljujući sunčevoj svetlosti kojom se napajaju, tako što tokom dana prikupljaju energiju, a osvetljenje pružaju u toku noć. Namenjene su uglavnom za osvetljavanje otvorenih površina kao što su dvorišta i bašte, a razlika između njih i dvorišnih lampi je što se dvorišne lampe napajaju pomoću električne energije.

Šta nudimo kada su solarne svetiljke u pitanju?

Kada su u pitanju solarne lampe, Electro Line Lupo u ponudi ima usadne LED solarne svetiljke za baštu ili dvorište u crnoj, transparentnoj i mat-hrom boji. Solarne svetiljke su izrađene od nerđajućeg čelika, plastike, stakla i PVC materijala. Njihov stepen zaštite je IP44, a temperatura boje za naše solarne svetiljke iznosi 6400K.

Na raspolaganju su korisnicima: lampe za baštu, solarne svetiljke za dvorište, solarne lampe za zid, solarne lampe u boji ili standardne. Electro Line Lupo ponudu možete pogledati u našem web katalogu. 

Solarni LED reflektor

Kada je u pitanju solarna energija, u Electro Line Lupo prodavnici osim solarnih svetiljki, možete nabaviti i solarni LED reflektor čiji svetlosni fluks iznosi 150 lm (lumena). Prosečan radni vek ovog reflektora je 50.000 sati, dok njegova snaga iznosi 2W. Naš solarni LED reflektor je izrađen od plastike u crnoj boji i ima ugrađene punjive baterije i PIR (pasivni infra-crveni) senzor.

Zašto poručiti solarne svetiljke kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične solarne svetiljke.

Dekorativno osvetljenje

Poput LED reflektora, i Electro Line Lupo solarne svetiljke imaju moderan dizajn, a osim što osvetljavaju površine, one imaju i dekorativnu ulogu u baštama i dvorištima. Pogledajte našu ponudu u okviru koje se nalaze solarne lampe za baštu i druge eksterijere koji zahtevaju kvalitetno i prijatno osvetljenje.