LED Paneli (ugradni)

LED panel je odlično rešenje za pitanje LED rasvete koja je sve prisutnija u poslovnim, svečanim i svim drugim prostorima koji zahtevaju kvalitetnu rasvetu. Electro Line Lupo rasveta nudi širok izbor LED panela koji zadovoljavaju i praktične i estetske kriterijume prilikom opremanja enterijera. 

Prikaz 1–24 od 43 rezultata

Ponuda LED panela

LED paneli ugradni su dostupni u različitim dimenzijama i oblicima, a u skladu sa različitim zahtevima, u ponudi su i obična bela ili mat hrom boja ovih proizvoda. Prosečan radni vek LED panela iznosi oko 50 000 časova, što ga čini najsigurnijim izborom iz ponude LED rasvete, ukoliko je dugovečnost proizvoda jedna od najbitnijih karakteristika. Kada su u pitanju LED paneli cena je vrlo pristupačna s obzirom na kvalitet koji ovaj proizvod podrazumeva.

Glavni benefit ugradnih, u odnosu na nadgradne LED panele je činjenica da se ovi LED paneli ugrađuju i tako ravnaju sa podlogom, čime su manje upadljivi, ali i dalje maksimalno efektni. Većina led panela iz naše ponude ima mlečno beli difuzor sa sivim ili belim okvirom.

Zašto kupiti ugradni LED panel iz naše ponude?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo najbolje LED panele.

Veliki izbor i ušteda energije

Electro Line Lupo nudi veliki izbor LED panela sa različitim modelima i dimenzijama. LED rasveta donosi veliku uštedu energije, a dobra vest je da osim praktične, LED paneli imaju i estetske prednosti u odnosu na neka druga rešenja.