LED Zidne ugradne svetiljke

LED zidne lampe deo su široke Electro Line Lupo ponude ugradne rasvete. O zidnim LED lampama moguće je informisati se slanjem upita.

Prikazani svi od ukupno 20 rezultata

Šta nudimo kada je u pitanju zidna LED rasveta?

Zidna LED rasveta je veoma popularna prilikom uređenja raznih enterijera, a Electro Line Lupo Vam nudi zidne LED lampe za zid visokog kvaliteta, čiji je proizvođač Horoz Electric. Kao i ostale LED ugradne svetiljke, led zidne lampe osim kvaliteta, odlikuje i moderan dizajn, koji će se odlično uklopiti u poslovne prostorije, razne sale ili neku drugu prostoriju u koja zahteva veoma kvalitetno LED osvetljenje.

U ponudi su zidne LED lampe različitih dimenzija, čija potrošnja varira od 1.2W do 3w. Kada su u pitanju boje, u Electro line Lupo u ponudi ima LED lampe za zid u beloj, crnoj, sivoj, zlatnoj, kao i u mat hromiranoj boji. Takođe,  zidna LED rasveta koju nudimo ima stepen zaštite IP20 i IP 54.

Zašto kupiti LED zidne ugradne svetiljke kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične led lampe za zid.

Različite vrste materijala

Electro Line Lupo u svojoj ponudi ima LED lampe za zid od metala, nerđajućeg čelika, plastike i stakla. Putem upita je moguće informisati se o svim dodatnim i potrebnim informacijama i podacima.