Rozetne (klasične)

U našem širokom asortimanu proizvoda se nalaze i rozetne za rasvetu. Raspolažemo velikim brojem rozetni različitih tehničkih specifikacija. Ponuda uključuje sve što je potrebno za unutrašnju i spoljnu rasvetu, a upravo rozetne predstavljaju jedan od najpopularnijih proizvoda koji se tiču osvetljenja.

Prikazani svi od ukupno 19 rezultata

Rozetne – rasveta za svaku prostoriju

Kada su u pitanju rozetne rasveta koja je najpogodnija se odnosi na prostore poput kancelarija, bolnica, restorana i hotela. Rozetne spadaju u unutrašnju ugradnu rasvetu i odličan su način da se istaknu određeni delovi prostorija s obzirom na to da pružaju usmereno osvetljenje.

Rozetne koje imamo u ponudi

Electro Line Lupo pruža veliki izbor rozetni, a najpopularniji model je metalna i staklena rozetna. Kada su u pitanju rozetne cena varira u zavisnosti od materijala i same unapređenosti modela. Dimenzije otvora za ugradnju idu od Ø:50mm do  Ø:70mm. Svaka rozetna ima stepen zaštite IP20, a dostupne su u više boja.

Prednosti poručivanja kod nas

Kada su u pitanju rozetne odlikuje ih veliki kvalitet, a o svim informacijama je moguće raspitati slanjem upita na našem sajtu.

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo  timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odličnu ponudu celekopune rasvete, kao i rozetni.