Dekorativna i šinska rasveta

Funkcionalna unutrašnja rasveta je prioritet svakog enterijera. Dobra unutrašnja osvetljenost je bitna za izgled prostorija, ali i za opštu atmosferu. U zavisnosti od toga da li je potrebna rasveta za kancelarije, sale, hodnike, kuhinje ili sobe moguće je izabrati različitu rasvetu. Mi smo na raspolaganju za sve vidove osvetljenja, bilo da su u pitanju podne lampe, lusteri, radne lampe ili nadgradni led paneli.

Dekorativna i šinska rasveta Kategorije

Prikaz 1–24 od 472 rezultata

Kompletna unutrašnja rasveta na jednom mestu

U zavisnosti od prostorije i prostora kojim se raspolaže, moguće je odlučiti se za lampe montirane na šinama, zidovima ili stubovima. Osim toga, moguće je izabrati i odgovarajući izvor svetlosti i snagu potrošnje, temperaturu, boju kao i napon.

Vrste unutrašnje rasvete

Pogledajte našu ponudu i uverite se u raznovrsnost našeg asortimana unutrašnje rasvete. Nadgradni LED paneli, lusteri, visilice, spot svetiljke, zidne svetiljke, svetiljke za slike i ogledala i plafonske svetiljke čine samo jedan deo naše ponude. Takođe, kod nas je moguće naći i podne lampe, stone lampe i dečije lampe. Dečija rasveta nudi bogat sadržaj.

Izvori svetlosti unutrašnje rasvete

Rasveta se može kategorizovati i po izvoru svetlosti koje projektuje. Najpopularnija danas je LED rasveta, ali osim toga, može se naći i klasična, halogena i fluorscentna rasveta. Kod nas je moguće naći svaku od napomenutih sijalica kao deo dodatne opreme.

Poverite nam unutrašnju rasvetu

Nudimo svaki vid unutrašnje rasvete. Kod nas je moguće naći sve od najjednostavnijih lampi do luksuznih lustera sa daljinskim upravljačem.

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Upravo odabir unutrašnje rasvete kod nas je pametan izbor jer dugogodišnjim iskustvom i kvalitetom naših brendova ne može da se pogreši.