Dečija rasveta

Posebno smo ponosni na kolekciju koja je osmišljena za najmlađe, a naša dečija rasveta je jedna od najbogatijih kolekcija na tržištu. Naša ponuda dečije rasvete je obogaćena mnoštvom proizvoda koji su specijalno prilagođena deci, estetski i dimenzijalno.

Prikaz 1–24 od 50 rezultata

Rasveta za decu – sve na jednom mestu

U našoj ponudi se nalazi sve što je potrebno za unutrašnju rasvetu prostorija u kojima vreme provode najviše mališani. Bilo da  je potrebna rasveta za decu u vrtićima, dečjim sobama ili igraonicama, raspolažemo širokim asortimanom koji će sigurno odgovoriti na sve potrebe i zahteve.

Naša ponuda dečije rasvete

U našoj ponudi dečije rasvete se nalaze: dečije lampe, lusteri za dečije sobe, dečije noćne lampe, dečije lampe za radni sto kao i dečije visilice. Svi proizvodi su pažljivo birani i specijalno dizajnirani za decu, od izgleda lampi do njihovih tehničkih specifikacija.

Dečije lampe

Posebno su popularne dečije lampe koje svetle u različitim bojama i dizajnirane su u oblicima omiljenih dečjih junaka. U ponudi su dečije lampe u obliku pasa, mačaka, pataka, a svaka od njih svetli u najrazličitijim bojama.

Potražite sve za dečiju rasvetu kod nas

Oplemenite prostorije u kojima najviše vremena provode najmlađi nekim od proizvoda iz naše linije dečije rasvete, a mi ćemo se potruditi da u potpunosti pojednostavimo kupovinu.

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo dečiju rasvetu vrhunskog kvaliteta koja garantuje dečije oduševljenje.