LED Paneli (nadgradni)

Nadgradni LED paneli odličan su i sve češći izbor za poslovne prostorije, ali i za sve vrste prostorija u kojima je potrebno kvalitetno osvetljenje. Generalno, LED rasveta je sve popularnija, a Electro Line Lupo u ponudi ima najrazličitije nadgradne LED panele vrhunskog kvaliteta, pa u našem online katalogu brzo i lako mogu da se pronađu LED paneli koji odgovaraju svim potrebama.

Prikaz 1–24 od 27 rezultata

Nadgradni LED paneli – ponuda

U našoj ponudi nalaze se nadgradni led paneli različitih oblika, dimenzija, kao i jačine LED svetlosti koju ovi paneli pružaju. U zavisnosti od ovih faktora, određena je i cena LED panela, a ono što im je zajedničko svakako je neupitan kvalitet.

Ovi paneli su vrlo modernog, svedenog dizajna, pa će se lepo uklopiti u bilo koji prostor. Prosečan radni vek nadgradnih LED panela je oko 30.000 sati, a u zavisnosti od potrebne svetlosti, moguće je izabrati i LED panele drugačijeg intenziteta boje – između toplo bele (2700-3500K), prirodno bele (4000-4500K) ili hladno bele boje (6000-6500K) što stvara mogućnost dovođenja LED rasvete do perfekcije.

Zašto kupiti nadgradne LED panele kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične sklopke, priključke, zvono i kutije.

Velika i povoljna ponuda

Za kakvu god prostoriju i svrhu da su nadgradni LED paneli potrebni – kod nas je moguće pronaći ono što odgovara svim zahtevima i potrebama. LED paneli omogućavaju i uštedu energije, dugotrajni su i kvalitetni, pa su vrlo povoljna investicija.