Lusteri

Lusteri iz Electro Line Lupo ponude garantuju kvalitetno osvetljenje u bilo kojoj prostoriji u kojoj je potrebna kvalitetna unutrašnja rasveta. Izaberite luster iz naše ponude i osvetlite potrebne prostorije na veoma dobar način.

Prikaz 1–24 od 52 rezultata

Šta nudimo kada su lusteri u pitanju?

U zavisnosti od ukusa možete izabrati plafonski, viseći, luster visilice, a u ponudi su i led lusteri. U ponudi Electro Line Lupo nalaze se moderni lusteri izrađeni od kvalitetnih materijala, kao što su akril, aluminijum, drvo, kristal K9, metal, opal staklo, plastika, pleksiglas, PVC, staklo i tekstil.

Kada je u pitanju rasveta lusteri su najčešći izbor za osvetljenje u raznim prostorijama. Naša ponuda lustera je veoma bogata, pa je moguće pronaći lustere različitih dimenzija i boja. U skladu sa željama moguće je izabrati luster u crnoj, srebrnoj, beloj, krem, sivoj, crvenoj, žutoj, zelenoj, bakarnoj, braon, narandžastoj, kao i u hromiranim i transparentnim varijantama.

Kada je u pitanu potrošnja energije, u zavisnosti od toga kakvo osvetljenje je potrebno, u Electro Line Lupo ponudi moguće je pronaći luster čija potrošnja iznosi od 3×5 W do 360 W. Napon je u svim lusterima 220-240V, a frekvencija je 50Hz. Stepen zaštite je, kao i kod LED panela za nadgradnju IP20.

Zašto kupiti lustere kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične lustere.

Ponuda sijaličnih grla

Kada su u pitanju sijalična grla, naši lusteri imaju različite tipove grla, kao što su G10q, G11 GU4 (MR11), E27, E14, GU10, G9 ili G4. Takođe, broj sijaličnih grla je različit na Electro Line Lupo lusterima, pa tako oni mogu imati jedno ili čak 18 sijaličnih grla koliko ima naš kristalni luster.