Plafonske svetiljke (plafonjere)

Electro Line Lupo u svojoj ponudi rasvete ima i plafonjere vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna i odličnih brendova. Plafonske svetiljke odličan su izbor za unutrašnju rasvetu, a zavisno od dizajna plafonjere – one mogu biti savršeno rešenje za sve vrste prostorija.

Prikaz 1–24 od 42 rezultata

Plafonjere – ponuda

Kada su u pitanju plafonjere, u našem online katalogu nalazi se velika ponuda najrazličitijih plafonjera – drugačijih oblika, dizajna, veličine i mogućnosti, pa u našem online katalogu se može pronaći plafonjera koja odgovara svim potrebama.

LED plafonjere

LED rasveta sve je popularnija, te se u našoj ponudi plafonskih svetiljki nalaze i LED plafonjere. Radni vek svetiljki LED plafonjera je oko 30.000 časova. U zavisnosti od potreba, moguće je pronaći LED plafonjere u raznovrsnim estetskim rešenjima, kao i mogućnostima – jačine svetla i temperature.

Zašto kupiti plafonjere kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo plafonjere pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, stoga je i njihova dugovečnost garantovana. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo najbolje plafonjere.

Veliki izbor plafonjera

Naša ponuda plafonskih svetiljki je raznovrsna – imamo LED, staklene, ali i plastične plafonjere najrazličitijih dimenzija i oblika, te je Electro Line Lupo najbolji izbor koji je moguće napraviti.