Podne lampe

Podne lampe su deo raznovrsne Electro Line Lupo ponude unutrašnje rasvete. Potpisuje ih Horoz Electric, kvalitetan i pouzdan brend koji obećava dugovečnost i funkcionalnost ovih proizvoda. Podne lampe su postale gotovo neizostavan deo svake prostorije, a našu ponudu možete razgledati i putem interneta u našem online katalogu.

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Podna rasveta – ponuda i namena

U ponudi su različiti modeli podnih lampi visine između 1500 i 1800 mm. Dizajnirane su tako da se lako uklapaju u svaki prostor, a na raspolaganju su različite boje koje sami birate u skladu sa ambijentom. Materijali od kojih su napravljene su metal i PVC, dok se boje kreću od neutralnih belih i sivih nijansi, pa sve do plave, zelene i narandžaste boje.

Podne lampe za bilo koji prostor su praktično rešenje za osvetljenje. Ne zauzimaju mnogo mesta i vrlo su fleksibilne i lako prenosive, pa ih je jednostavno premeštati. Sam vrh lampe je pokretan tako da svetlost može da se usmeri gde god je potrebno.

Zašto kupiti podne lampe kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo najbolje podne lampe.

Fleksibilne i praktične podne lampe

Glavni razlog zašto su podne lampe toliko popularne svakako je zbog njihove fleksibilnosti, odnosno mogućnosti lakog prenošenja što je veoma bitno za manje prostorije. Osim što su lagane i zauzimaju malo prostora, podne lampe pružaju izuzetno kvalitetno osvetljenje koje je jedan od najbitnijih preduslova za prijatan i udoban enterijer.