Stone lampe

Jedna od naših kolekcija u okviru unutrašnje rasvete se odnosi na stone lampe. Naš tim nudi širok asortiman stonih lampi različitih specifikacija i izvora svetlosti. Moguće je odlučiti se za jedan od modela, a u našoj ponudi zasigurno postoji stona lampa za svačiji ukus.

Prikaz 1–24 od 37 rezultata

Lampe za radni sto – veliki asortiman proizvoda

Stone lampe iz naše ponude su različitih modela i specifikacija. Moguće je odlučiti se za stonu lampu sa štipaljkom ili klasičnu radnu lampu. Lampe za radni sto se odlikuju različitim bojama, materijalima i dimenzijama. Napon lampi se kreće u opsegu od 220 do 240V, a maksimalna snaga po grlu zavisi od odabira sijalica.

Specifikacije radnih lampi

Radne lampe su podesive kako bi pružale određen spektar svetlosti koji je potreban. U našoj ponudi se nalazi LED stona lampa (više modela) koja je ujedno jedan od najprodavanijih i najboljih rasvetnih rešenja.

Materijali stonih lampi

Naše lampe za radni sto dolaze u najraznovrsnijim kombinacijama materijala. Moguće je pronaći jednostavne, lagane plastične lampe, ali i posebno dizajnirane lampe od stakla i metala.

Zašto kupiti stone lampe kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične stone lampe koje će odgovarati svačijim preferencijama.

Pristupačne cene

Kada su u pitanju stone lampe cena varira u odnosu na model, ali se naš tim izdvaja po povoljnosti artikala i odličnim odnosom kvaliteta i cene.