Strele (LED i CFL)

Strele sa LED i CFL osvetljenjem su deo Electro Line Lupo ponude i odličan su izbor za unutrašnju rasvetu u bilo kojoj prostoriji u kojoj je potrebno kvalitetno osvetljenje. U Electro Line Lupo online katalogu moguće je pronaći proizvode koji odgovaraju svakom ukusu.

Prikazani svi od ukupno 18 rezultata

Šta nudimo kada su strele sa LED i CFL osvetljenjem u pitanju?

Strele za osvetljenje iz naše ponude imaju temperaturu boje 6400K i moguće je pronaći LED i CFL strele. Kada su u pitanju LED strele, one su isto kao i LED paneli ekonomične i imaju dugi radni vek. Electro Line Lupo strele su bele boje, imaju snagu koja varira od 4W do 36W i plastične su. Stepen zaštite strela je IP20, napon iznosi 220V-240V, dok je frekvencija 50Hz.

Elektronska prigušnica

Elektronska prigušnica je deo ponude strela za osvetljenje i predviđena je za neonske fluo cevi. Kao i strele, naše elektronske prigušnice su izrađene od plastike, imaju stepen zaštite IP20 i napon 220V-240V. U Electro Lupo Line možete pronaći elektronske prigušnice različitih dimenzija po povoljnoj ceni.

Zašto kupiti strele sa LED i CFL osvetljenjem kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične strele sa LED i CFL osvetljenjem.

Pristupačna cena

Kada su u pitanju strele sa LED i CFL osvetljenjem, u Electro Line Lupo ponudi moguće je pronaći ih po pristupačnoj i veoma povoljnoj ceni.