Svetiljke sa zaštitom od vlage

Svetiljke sa zaštitom od vlage su deo ponude unutrašnje rasvete koju je moguće pronaći u Electro Line Lupo. Ove specijalizovane svetiljke su deo proizvodnje brenda Horoz Electric i predstavljaju izuzetno kvalitetne i dugotrajne izvore osvetljenja u enterijeru, ali i eksterijeru.

Prikazani svi od ukupno 20 rezultata

Ponuda svetiljki sa zaštitom od vlage i njihova namena

Svetiljke sa zaštitom od vlage su deo mnogih prostorija. Aluminijum, PVC i plastika su dominantni u sastavu ovih proizvoda, a njihov sveden dizajn sa neutralnim bojama čini da se svetiljke lako uklope gde god se postave. U ponudi su baštenske, fasadne, plafonske i univerzalne svetiljke različitih dimenzija i oblika, sa prosečnim radnim vekom od 30 000 časova. 

Zašto kupiti svetiljke sa zaštitom od vlage kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo najbolje svetiljke sa zaštitom od vlage.

Povoljna cena

Za kvalitet koji poseduju, Electro Line Lupo svetiljke sa zaštitom od vlage imaju izuzetno povoljnu cenu. U pitanju je praktično i kvalitetno osvetljenje za bilo koju prostoriju u kojoj je potrebna upotreba svetiljki sa zaštitom od vlage.