Svetiljke za slike i ogledala

Osvetljenje za slike i ogledala je deo raznovrsne Electro Line Lupo ponude unutrašnje rasvete. Rasveta za slike i ogledala je sastavni deo galerija, muzeja i restorana, ali se odlično uklapa i u prostorije koji imaju zanimljive sadržaje na svojim zidovima. 

Prikazani svi od ukupno 15 rezultata

Ponuda i namena svetiljki za slike i ogledala

Kada je u pitanju rasveta za slike i ogledala, dominantan deo naše ponude je proizveden od strane iskusnog i proverenog brenda Horoz Electric. Namena ovih svetiljki je usmereno osvetljenje koje treba da naglasi sliku na zidu ili odraz u ogledalu, a ujedno predstavljaju i jedan od najmodernijih dodataka kojima je moguće obogatiti prostor.

Ove svetiljke su pretežno neupadljive sive boje, proizvedene od metala, tako da se ne ističu preterano u odnosu na samu metu koju osvetljavaju, dok istovremeno stvaraju odličan svetlosni efektat. Naša ponuda uključuje različite modele, oblike i dimenzije, koje je moguće birati u skladu sa potrebama ambijenta. Njihov prosečan radni vek traje oko 30 000 časova.

Zašto kupiti rasvetu za slike i ogledala kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo najbolju rasvetu za slike i ogledala.

Praktično i kvalitetno

Kvalitet i funkcionalnost naših proizvoda su ono što prvenstevno ističemo kada je Electro Line Lupo ponuda u pitanju. Na odabir rasvete za slike i ogledala odlučuje se najviše zbog njihovih estetskih prednosti, ali je bitno uzeti u obzir i kvalitet i dugotrajnost osvetljenja koje se obezbeđuje prostorijama zahvaljujući ovim svetiljkama.