Visilice

Visilice su deo ponude Electro Line Lupo i predstavljaju čest izbor za unutrašnju rasvetu u mnogim prostorijama. Viseći lusteri iz naše ponude namenjeni su za prostorije u kojima je potrebno kvalitetno osvetljenje. Visilice možete pogledati u Electro Line Lupo online katalogu.

Prikaz 1–24 od 74 rezultata

Šta nudimo kada su visilice u pitanju?

Kada je u pitanju rasveta visilice iz Electro Line Lupo ponude su odličan izbor za prostorije u kojima je potrebno kvalitetno osvetljenje. Viseći lusteri, visilice i LED visilice su deo naše raznovrsne ponude, i postoji mogućnost izbora različitih boja i modela. 

U našem online katalogu moguće je naći visilice sa različitim tipovima sijaličnog grla: visilice koje imaju jedno ili dva sijalična grla. Electro Line Lupo viseći lusteri imaju potrošnju koja varira od 4W do 70W. Sve visilice imaju stepen zaštite IP20, njihov napon iznosi od 220V-240V, dok je njihova frekvencija 50Hz.

Visilice i lusteri iz naše ponude su dizajnirani tako da se lako uklapaju u svaku vrstu prostorije, pa će ovi proizvodi sasvim sigurno zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.  

Zašto kupiti visilice kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlične visilice.

Široka ponuda materijala

Kada su u pitanju materijali za visilice, Electro Line Lupo ima široku ponudu materijala kao što su akril, drvo, kristal K9, metal, nerđajući čelik, opal staklo, plastika, PVC, staklo, masivno staklo  i tekstil.