Zidne svetiljke

Zidna rasveta je deo raznovrsne Electro Line Lupo ponude unutrašnje rasvete. Vrlo je bitna stavka pri uređenju enterijera za sve one koji žele kvalitetnu svetlost i moderan ambijent. U ponudi su raznovrsni modeli koji odgovaraju svakom ukusu.

Prikaz 1–24 od 42 rezultata

Ponuda zidnih svetiljki

Različiti stilovi ambijenata su uslovili i raznovrstan izbor naših zidnih svetiljki. Moguće je izabrati svedenije modele sa više sijaličnih mesta, ili svetiljke sa upadljivijim dizajnom i neobičnim oblicima. U ponudi su modeli koji podsećaju na klasične stone lampe, kao i zanimljivi oblici koji se razlikuju od svega već viđenog i klasičnog kada je osvetlljenje u pitanju.

Zidne svetiljke su odličan izbor za poslovne prostore, a često se nalaze i u okviru velikih konferencijskih ili izložbenih sala kojima pružaju prvenstveno kvalitetno osvetljenje, a zatim i zanimljiv dekorativni sadržaj.

Zašto kupiti zidne svetiljke kod nas?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Line Lupo timom.

Pouzdani brendovi

U našoj ponudi imamo proizvode pouzdanih brendova, što znači da su oni izuzetno kvalitetne izrade, pa je moguće uzdati se u njihovu dugovečnost. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo samo najbolju zidnu rasvetu.

Povoljne cene

Najkvalitetnije modele iz Electro Line Lupo ponude zidnih svetiljki moguće je pronaći po izuzetno niskim cenama. Za istaknute iznose dobija se prvenstveno funkcionalno osvetljenje koje traje godinama, a zatim i estetski privlačni komadi koji će dodatno obogatiti prostor.